Kurus dengan Program Clean 9 Forever.

Program detox dan kurus Clean9 diperkenalkan pada ana oleh kak banun, ana tengok dia mmg kurus dam mmg lawa. Program clean9 memang best! Tak sama dengan program kurus yang lain yang tak bagi makan nasi la, tak bagi amik karbo la. 
Clean9 ni sebenarnya nak cuci usus dan terus ajar perut kita supaya kenyang dan kawal pemakanan. 
Dan yang paling penting, dengan clean9 ni, kita kurus dengan sihat dan tanpa menggeleber sana sini. 
Orang dalam pantang pun boleh makan tau . 

 
ni dia kak banun yang datang rumah Ana.


Jom tgk apa ada dalam Pakej Clean 9:



1. Aloe Vera Gel x 3
2. Artic-Sea x 1
3. Bee Pollen x 1
4. Forever Lite Ultra with Aminotein x 1 (Vanilla/Chocolate)
5. Buku Panduan Clean 9 x 1


kurus cara sihat
Baru siap poster, tak sempat buh no fon. hehe


Jom kita tengok apa yang best dengan produk - produk forever ni.

1.Forever Lite Ultra:

-Makanan gentian yang bernutrien seimbang dan mengenyangkan.

-Kandungan protein yang cukup baik untuk membantu hati menjalankan pembuangan toksin.

-Membekalkan nutrient yang diperlukan oleh manusia seharian .

-Mengandungi lebih banyak protein kurang karbohidrat

-Kandungan asid amino dan GH (growth hormone) yang membantu kulit lebih muda dan melambatkan proses penuaan. 
2. Forever Artic Sea:

- Mengandungi EPA dan DHA (Omega 3) dan minyak zaitun (Omega 9) dan vitamin E.

- Memberi perlindungan dalam mengurangkan risiko penyakit kardiovaskular , sakit jantung dll.

-Menyokong fungsi otak, system saraf, dan penglihatan.

- Mengurangkan keradangan , bengkak dan membantu dalam penyembuhan eczema, reumatisme dan artritis.

-Mengawal Berat badan dan selera makan. 



3. Bee Pollen:

-Mempercepatkan kadar metabolism hati

-Membantu Proses pembakaran lemak dan meningkatkan kerja pembuangan toksin.

-Amat kaya dengan vitamin B compex

-Membekalkan nutrient lengkap untuk kulit dan tubuh manusia.

- Membantu kulit kelihatan lebih sihat dan bersinar. 


Manfaat Program Clean 9 Detoks Nutrisi Badan.


1. Membantu menyingkirkan toksin berbahaya.
2. Membantu memulihkan sistem badan anda.
3. Membantu dalam pengurusan berat badan.
4. Membantu memperbaiki keadaan kulit.
5. Membantu meningkatkan tahap tenaga.
6. Membantu meningkatkan sistem imun badan.
7. Membantu menggalakkan penghadaman.



Secara ringkasnya, semua peroduk dalam clean9 ni berperanan untuk : 


Aloe Vera Gel = Penyahtoksin yang baik + Kesihatan Usus + Sistem Imun Badan + Pengurusan Berat Badan

Artic Sea = Membakar Lemak + Pengurangan Kolesterol Jahat + Pengurusan Berat Badan

Bee Pollen = Meningkatkan Tahap Tenaga + Memperbaiki Kadar Metabolisme + Nutrisi Lengkap Untuk Badan kita

Forever Lite = Kenyangkan Perut + Pengganti Makanan yang Berkalori Tinggi + Pengganti Makanan yang Berkarbohidrat Tinggi

korang boleh tengok video2 ni macam mana aloevera cuci usus dan artic sea hancurkan lemak. 


Video:




Ana sertakan juga beberapa plan pemakanan sepanjang ber clean9. 


Berminat nak tahu lebih lanjut dengan program ni, boleh roger ana. 0136283485. 

Banyak benda lagi ana nak share. hihi.. yang pasti, mmg boleh turun berat dan badan cantik tak menggeleber. 



SHARE ON:

    Blogger Comment

2 comments:

Anonymous said...

Memang kena beli semua produk ke untuk kurus?

Anonymous said...

terima kasih atas infonya..nak dapatkan produk kesihatan Forever Living disekitar klang, shah alam & banting boleh intai terus blog saya.. tq http://nurulainflp.blogspot.my/