TAK MUSTAHIL boleh KURUS dalam masa SEBULAN!





Nak kurus bukan benda mudah, tapi ada beberapa cara ajaib yang ingin Ana kongsikan. Ramai yang putus asa di tengah jalan setelah berminggu menahan lapar dan akhirnya kembali kepada berat asal. Ada pula berat tidak turun-turun dan ada juga badan jadi menggelebeh


Bagaimana atasi?

Untuk memulakan program diet, sediakan satu jadual yg mencatatkan berat dan inci setiap hari. Belajar kira kalori untuk setiap makanan tahu berapa kalori untuk diambil dalam setiap hidangan.


Ketahui Cara Turun berat yang betul.


Tukar habit atau tukar kebiasaan kita

1. Tukar cara pemikiran

Jangan terallu focus kepada gemuk, tapi focus kepada kurus.

Tukar cara percakapan dari “ saya tak boleh makan ini, nanti gemuk” kepada

“saya makan ini supaya cepat kurus”



2. Tukar carapemakanan

Kurangkan kuantiti karbohidrat dan lebihkan kuantiti protein.

Jangan minum langsung minuman bergas dan kurangkan minuman bergula.

Gantikan snek kepada buah dan sayur-sayuran



3. Tukar persekitaran

Gantikan persekitaran yang mengingatkan matlamat asal untuk kurus.

Setiap pagi, buat satu nota yang boleh membangkitkan semangat kita untuk lebih gigih berusaha.


4. Menggantikan minuman biasa kepada the hijau.



Tambah aktiviti yang lebih lasak dari kebiasaan


1. Biasakan diri dengan berjalan dan menggunakan tangga

2. Mesti biasakan diri dengan senaman ringan 10 minit sehari

3. Lebihkan minum air masak dan kurangkan minum air manis

4. Berhenti makan malam sekarang.



Pilih Makanan tambahan yang membantu mempercepat pembakaran lemak



Pilihan Pertama : Set Bajet

1) Aloevera dan Artic sea
set ini akan membantu badan kita untuk detox dulu dan artic sea akan melancarkan oeredaran darah serta menghancurkan lemak. tempoh pengambilan sehingga 3 bulan untuk dapat hasil yang memuaskan.

2) set clean9. -  atau dikenali juga program kurus 9 hari. segala aturan makan dan cara pengambilan akan di bantu dan di support dalam satu group dimana semua ahli group adalah mereka yang pernah ambil clean9 dan sedang ambil clean9.

yang paling best nye, dengan setiap pembelian set clean9 ni, korang akan dapat free keahlian dan dapat beli set ni dengan harga ahli terus. Tawaran ini hanya untuk bulan ini sahaja. best kan!!





Jom tengok testimoni yang dah berjaya kurus dengan set clean9 ni.







Bestkan dapat turunkan berat badan pada berat ideal yang kita nak. :)

Semoga bermanfaat dan didoakan korang istiqamah dan mendapat berat yang ideal seperti yang diidamkan. :)

Berminat untuk dapatkan set clean 9, boleh hubungi ana 0136283485.



SHARE ON:

    Blogger Comment

0 comments: