Tukang urut lepas bersalin terbaik di klang , shah alam dan klang valley!

Assalamualaikum . . 

Sihat? Tengah cari tukang urut ke? hihi
meh ana nak share ttg seorang tukang urut yg best ana jumpa. 

Dah lama sebenarnya nak bercerita ttg tukang urut kegemaran  ana ni.. kak haiza nama diberi. 
Ana kenal kak haiza ni melalui ain, bff ana.. pantang anak ke tiga ni baru jmp tukang urut yg betul2 kene dengan selera ana. Bukan apa.. sekarang ramai sgt tukang urut indon. Bukan x best.. tp seronok bila dpt tukang urut melayu yg best ni. Hehe

Kak haiza mmg ada certificate  dan dia seorang  guru tukang urut.. haaa.. mau x best kan.. haha
Kenapa best?

kenapa ana kate best .. sb kak haiza urut  langsung xde kesan lebam2.. sb sblm ni ana berurut . . Ada kesan lebam kat badan.. sampai dua tiga hari nak baik plak. 

Sebab lain ialah.. cara urutan dia lain skit.. kene rasa la.. dia bg urat2 ni betul2 x simpul semua.. hehe.. siap bole request  urut utk kurus lagi.. hehehe

Ok.. kalo korang tgh cari tukang urut.. ni no fon kak haiza +60143661975.. hehe.. tp dia agak bz la.. kene buat appointment  dlu. Tp kalo kes pantang.. mmg dia x tolak.. dan satu lg.. bgtau la korang tahu dari blog.. kompem dia x tolak. Haha.. ckp plak kawan ana. Hehehehe

Ini la dia kak haiza tu. Hehe


Ni plak cert kak haiza dlm bidang mengurut pantang.

Ok lah. Semoga perkongsian ana dpt selesaikan masalah korang yg sedang mencari tukang urut..hehe..

SHARE ON:

    Blogger Comment

3 comments:

Farha said...

selamat berpantang ana... hehehehehehe!

GreenCuties said...

Masih available ke kak nie?

GreenCuties said...

masih available ke kakak nie?