Kesan sampingan Vitamin E Shaklee

As salam semua.. baru ana tahu makan vitamin E shaklee ni ada kesan sampingan.. huhu.. da sebotol makan, 4 bulan mcm tu la gak ana duk telan vitamin E shaklee ni.. sebenarnya kesan sampingan vitamin E ni ana da rasa minggu ke dua makan cam tu lagi.. tp diamkan je.. skang da sebotol habis makan.. baru la rasa nak kongsi kesan sampingan vitamini E a.k.a vitamin cinta ni.. meh sini nak citer..

Masa ana start makan vitamin E ni sebenarnya ana nak cantikkan kulit.. sb menyusu, org cakap leh sampai ke anak kesannya.. so makan la.. mmg best la.. kulit rasa lain sangat.. seawal seminggu da dapat rasa lain.. kulit anak x yah cakap la.. mmg gebus gitu.. ruam pun x penah naik.. alhamdulillah la kan..

Tapi, nak dijadikan cerita.. setelah 2 minggu makan gitu.. rasa lain plak.. sebelum ni x penah rasa mcm ni, huhu..baru ana tahu Vitamin E ni sebenarnya Vitamin Cinta juga... best sangat kesan sampingan vitamin E shaklee kan.. hihihi..

selain tu ,, mmg byk kebaikan vitamin E ni sebenarnya..



-Vitamin penting untuk kecantikan kulit
  -Bertindak sebagai anti penuaan dan anti oksida
  -Melindungi dan mencegah kerosakan sel, menghaluskan dan mencerahkan kulit
-Mempercepatkan proses pemulihan kulit,bagus untuk mereka yang mempunyai kulit kering
  -Berupaya mengawal kandungan minyak dalam kulit
  -Berupaya mengurangkan kesan jeragat yang ada pada kulit serta menghilangkan parut-parut
-Awet muda
-dikatakan sex food - kene makan baru tahu kesan dia.. hehe( ni la kesan sampingan dia) keke



ni la rupa vitamin E shaklee :)

vitamin e shaklee
 jimatkan.. sebiji je bersamaan dgn semua kat atas tu.. 



tp.. lagi best.. vitamin E Shaklee ni gak ana pecahkan utk buat masker.. best tau.. campur dgn sesudu ESP.. sebiji vita e.. pas tu comotkan muka.. hihihi,, sedap je rasa muka ni. :)

berminat nak rasa best nye vitamin E Shaklee dan nak rasa kesan sampingan yg mantap tu,,leh hubungi ana ye .. harga dia x la mahal.. rm 149 utk 120 biji, mkn sebiji sehari sebelom tido.. sebotol boleh bertahan 4 bulan .. waaa.. jimat2.. da la byk kesan sampingan.. *wink*
 
harga retail: RM149

nak dapatkan 20% potongan utk setiap produk shaklee? jom join ahli. :) 

join ahli FREE jer.. cepat-cepat hubungi ana utk penghantaran percuma sekitar shah alam dan klang.  



BERITA BAIK UNTUK PENGGEMAR VITA E SHAKLEE, HARGA JATUH MENJUNAM BULAN DECEMBER 2014 NI. TENGAH PROMO!!!
CEPAT HUBUNGI ANA UNTUK DAPATKAN VITA E SEKARANG!


Your Shaklee Independent Distributor;
♥ Farahana (ID 908237)
♥ Tel/SMS/WhatsApp : 0136283485
♥ FB Fanpage & Blog : Vitamin Untuk Semua
♥ Email: farahana.hamzah@gmail.com

SHARE ON:

    Blogger Comment

22 comments:

Anonymous said...

Apa daaa....wat org panic je

Siti farahana Nodzari said...

panic ke.. ala.. sori eh.. hehe.. tp best kan kesan sampingan dia,, :)

Nurida said...

serius panic :) hihihi

Siti farahana Nodzari said...

hihihi.. amik vita e gak eh., best kan.. hihi

Mazni Azmi said...

Assalamu'alaikum Wrmbth Fara, Bestnya produk Shaklee.

Suspen baca tajuk tu. Hihi. TERPAKSA jadi cantik dan gojes.

Sapa tak nakkan.

Macam macam ada. Dari kesihatan luar dan dalam badan.

Suami isteri dan anak pun boleh pakai.

Mazni suka set kecantikan shaklee

Lebih lebih lagi Set Shaklee untuk kulit cantik
Sebab kulit jadi cantik dari dalam danluar.

Jom ramai2 guna. Makin sayang suami kat kita nanti

Lebih lebih lagi untuk orang muda. Masa muda lebih mudah dan senang nak jaga

Anonymous said...

Gezut che bedah.. saya pun independent distributor.. dok bloq walking nk kaut info.. hehe anyway tq.. ur blog 1 of my reference page.. tq..

Anonymous said...

Set kurus shaklee mcmana plk ye?

niza said...

tipah tertipu rupanye....hihihi

Anonymous said...

u mmg mkn sehari sebiji je ke sblm tdo

Anonymous said...

u mmg amal mkn sbiji sehari je ke

Anonymous said...

Bgi saya mkn Vit e dr kulit saya tiada masalah jd teruk dan sgt berjerawat.. saya mkn dlm masa 4 bln tp tiada perubahan then saya stop mkn vit e n hanya smbg mkn esp, vit c and saya add GLA complex.. baru ada nmpk perubahan.. alhamdulillah tp parut masih ada (dr xde jerawat n parut b4 :( ).. now dh mkn selama 7 bln Shaklee products.

Siti farahana Nodzari said...

vitamin e tak sesuai untuk mereka yg punyai kulit jenis berminyak, sb vitamin e melembabkan. jadi mungkin itu faktor kenapa sis mkn jadi makin teruk.

azlina_azzeri said...

Wah..wah... terkezut mak nyah,
ingatkan kesan apelah tadi.

anyway terima kasih sebab berkongsi maklumat dengan saya. saya baru jadi SID nie, so need helped dengan mana2 SID yang sudi bantu. saya mintak izin nak buat jadi rujukan nie :)

terima kasih sis....
blogwalking.......
ummuwalwalad.blogspot.com

Cikli Masngun said...

Suspen je baca. Tapi teruja dengan kebaikan Vitamin E Shaklee ni :)

CERITA KEHIDUPAN

Anonymous said...

Tapi betul ke? Penah dgr dr seorang disributor shaklee. Die xsuggest perempuan ambil sebab mudah naik jerawat

Azwa said...

Betul, vita e boleh buat kuliw jd flawless kan!

zuraida lazim said...

Vitamin e mmg terbaik.
Ceriavitaminshops.blogsport.xom

Anonymous said...

Org yg cment ckp vit e xbgs,sbb tkt org len pn brkulit cntik n nk brsaing produk je..even dctor reccomend vit e..so why not..??

Anonymous said...


vit e hanya makan sekali shari ke?kalau mkn dua sehari ade effect x?sbb sy nk hilangkan parut jerawat sy dgn cepat..

putri said...

vit e kne makan sekali sehari ke...boleh ke kalau nak makan dua kali sehari..sbb sy nk hilang parut jerawat dgn cepat..ke ade kesan sampingan?

Siti farahana Nodzari said...

bole buat masker kalo nak cepat.. makan sebiji sehari, dan buat masker.

rosra raf said...

Assalamualaikum. Saya nak tanya ttg vita e ni. Klau kulit saya berminyak di kaw T, tp saya nk guna untuk hilangkan parut, boleh x?